Välkommen till styrelsen Inger Önneryd!

Hålla Inger Önneryd, Altersbruk, Piteå!

Du är ny suppleant i Skellefteå Hundkapps styrelse. Berätta om ditt hundintresse.
– Tidigare höll jag på med lydnad, bruks och lite vallning med den sista belgiska vallhunden jag hade. Sedan var utan hund i många år, men nu har jag tre Whippets, Fia, 7 år, Milla, 3, som jag tävlade med förra sommaren och så Tassa, 8 månader. Tassa hoppas jag blir en vinnare, hon är som en kanonkula.

Hur fastnade du för Whippet?
– Whippet är en härlig hund, både sportig och samtidigt en myshund. Tanken var inte att tävla på rundbana direkt, men att se dessa graciösa snabba hundar springa är så härligt! Man ser att det är vad de är avlade för.

Hur kommer det sig du tackade jag till en plats i styrelsen?
– Det är en härlig sport och bra gemenskap i klubben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: