Träningtider under Juli månad

nyfiken

Träningskalendern har uppdateras med träningstider för Juli månad.  Under Juli så kommer vi endast att träna på Onsdagskvällar.

Samma regler gäller som tidigare att vid färre än 4 anmälda hundar på webben klockan 18 kvällen före, ställs träningen in och anmäl bara de hundar som du tänker träna. Vill någon träna på någon annan tid så gå ihop några stycken och kom överens om någon tid som passar.

Ons 2 Juli 19:00 Grupp 3
Ons 9 Juli 19:00 Arbetsdag
Ons 16 Juli 19:00 Grupp 2
Ons 23 Juli 19:00 Grupp 3
Ons 30 Juli 19:00 Grupp 1

Skellefteå hundkapps träningstider online kalender 

Träningstider iCal format 

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på ”Lägg till” och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv sedan in iCal URLen ovan antingen till ditt lags matcher eller till alla matcher och klicka på ”Lägg till kalender”

iPhone och iPad
Gå in på den här sidan med din iPhone och klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. Klicka sedan på Prenumerera i den dialogruta som kommer upp.

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka länken En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.